<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/24426>>.

Cartes als Reis Mags per WhatsApp

Novetat del programa de cartes telemàtiques per aquest any

Novetat del programa de cartes telemàtiques per aquest any

Les cartes telemàtiques als Reis Mags es podran escriure any també per mitjà de l’aplicació WhatsApp per a smartphone. El número habilitat per fer-ho és el 609 3020 30. Per fer-ho tan sols cal agendar aquest número al WhatsApp de cada mòbil i enviar els desitjos i comentaris a ses Majestats per mitjà d'un missatge.

Per a facilitar l'accés a aquesta tecnologia, l’Ajuntament de Lleida ha disposat un QR a la web de les cartes telemàtiques (www.lleida.org/cartanadal ) mitjançant el qual s'afegeix automàticament el número de ses Majestats en l'agenda del nostre smartphone, facilitant la tramesa del missatge. El proper dia 26, en la inauguració del Cucalocum, el Banyetes, també escriurà la seva carta als Reis Mags i els i enviarà un missatge per WhatssApp. Aquests missatges també s’incorporaran al concurs de les Cartes Telemàtiques que premia les cartes o missatges més originals o emotius.

Els premis als que es pot optar en aquest concurs són 3 llibretes d’estalvi d’Ibercaja, amb 200 € cadascuna, i 10 vals de material informàtic valorat en 60 €, patrocinat per l’empresa SEMIC ubicada al Parc Científic de Lleida. El jurat del concurs està format per membres de la delegació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Més informació a www.lleida.org/cartanadal, des d'on també es pot escriure la carta telemàtica a ses Majestats.