Jornada sobre xarxes de telecomunicacions i desenvolupament local

"Ciutats Mòbils", el 20 de gener a Lleida

"Ciutats Mòbils", el 20 de gener a Lleida

L'alcalde Àngel Ros presideix la jornada "Ciutats Mòbils. Dimensió estratègica de les xarxes de telecomunicacions i desenvolupament local" que se celebra el dia 20 de gener a partir de les 9.45 h a l'Hotel Condes de Urgel de Lleida. El paer en cap, que és president de la Comissió de Noves Tecnologies de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), pronunciarà a les 10 h una conferència sobre les actuacions dels ens locals per desenvolupar la Societat de la Informació. La FEMP i l'Associació d'Empreses d'Electrònica, Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions d'Espanya (AETIC) organitzen, amb la col·laboració de la Paeria, aquestes jornades que comptaran amb l'assistència del director general de Cooperació Local del Ministeri d'Administracions Públiques, Manuel Zafra; del sotsdirector general d'Operacions i Tecnologies de la Informació del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, Gerardo Silván, i del director general de Localret, Jordi Pericàs, entre d'altres. Programa:
  • A les 9.30 h: acreditació dels assistents.
  • A les 9.45 h: Inici de la jornada a càrrec d'Àngel Ros i del director d'operadors i provïdors de serveis de telecomunicacions d'AETIC, Antonio Bengoa.
  • A les 10 h: conferència d'Ángel Ros: "Actuacions dels municipis i províncies per desenvolupar la Societat de la Informació."
  • A les 10.30 h: pausa-cafè.
  • A les 11 h: taula rodona "Les ciutats mòbils des de les perspectives dels municipis. Necessitats futures", moderada pel director general de Cooperació Local. Participació del director general de Localret i de representants dels ajuntaments de València, Torrelavega i Jun.
  • A les 12.30 h: taula rodona "El desplegament de les infraestructures de telecomunicació com a suport dels serveis de la Societat de la Informació a les Ciutats Mòbils", moderada per Gerardo Silván i amb la participació de directius d'Xfera Móviles, de Retevisión Móvil (Amena), Telefónica Móviles i Vodafone.
  • A les 13.45 h: cloenda.