<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/27181>>.

La Comissió de Transparència presenta la proposta per fer el seguiment de les mocions aprovades a la Paeria

També ha informat que les diferents Auditories encarregades continuen en marxa, en fase inicial de revisió documental

També ha informat que les diferents Auditories encarregades continuen en marxa, en fase inicial de revisió documental

La Comissió de Transparència, presidida aquest semestre pel grup municipal de la Crida per Lleida- CUP, ha presentat una proposta per fer el seguiment de les mocions, en compliment de la moció aprovada pel ple en aquest sentit. La proposta presentada i que ha obtingut l’acord de tots els grups de la comissió, preveu un informe semestral sobre el seguiment de les mocions, que elaborarà el president de torn de la comissió de transparència amb suport tècnic de l’Ajuntament de Lleida. El model aprovat preveu que es pengin al web i siguin visibles la part més tècnica de la moció i també les valoracions que en faci cada grup del seguiment de les propostes. Estableix que el sistema que s’utilitzarà seran gràfics que permetin visualitzar de manera senzilla el conjunt de mocions i el seu resultat ( si han estat aprovades, aprovades parcialment, rebutjades o han quedat sobre la taula).
En la sessió de la comissió de la transparència d’avui s’ha informat així mateix que segueixen els treballs sobre les auditories del servei d’aigües, la brossa i els autobusos, que es troben en fase de revisió documental.
Pel que fa a la incorporació d’informació al Portal de Transparència, en el cas dels Organismes Autònoms s’ha tractat de realitzar un treball global per incloure’ls també al circuit de l’administració electrònica i compta amb una taula interna de compromisos i seguiment de la Paeria. Els propers passos seran incorporar informació sobre l’IMO i les EMD’s al Portal de Transparència però s’ha d’analitzar el procediment per fer-ho efectiu.
Aquesta ha estat la darrera comissió presidida pel grup municipal de la Crida per Lleida- CUP, la propera comissió la presidirà, seguint el torn establert en aquest òrgan, el grup municipal d’ERC.