<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/2967>>.

La setmana del caragol triomfa a Madrid

La setmana del caragol s’ha inaugurat a l’hotel Silken Puerta Castilla de Madrid amb la presència de les principals entitats associatives del sector turístic madrileny.

La setmana del caragol s’ha inaugurat a l’hotel Silken Puerta Castilla de Madrid amb la presència de les principals entitats associatives del sector turístic madrileny.

La presentació s’ha iniciat amb un aperitiu en el qual els assistents han pogut contemplar un vídeo promocional de Lleida i de l’Aplec del Caragol, editat amb motiu de la mostra gastronòmica que es realitzarà a les ciutats de Madrid, València i Bilbao durant el mes d’abril. El documental ofereix una selecció dels principals espais urbans i monumentals de la ciutat i del territori, així com de les festes i els esdeveniments més notoris del calendari turístic lleidatà. La presència de professionals del sector turístic, tant del món empresarial com de l’administració, incrementa la cartera de contactes nacionals de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida, que afronta aquest any l’organització de la XXVI edició de la festa. En aquesta segona edició de la Setmana Gastronòmica del Caragol, la Fecoll, ha comptat un cop més, amb el recolzament de les marques col·laboradores i patrocinadores de la mostra i de la pròpia festa que també aprofiten aquesta acció promocional per a donar a conèixer els seus productes i serveis dins del món empresarial. Demà, el menú d’invitats anirà a càrrec de José Vidales, xef de l’Oasis, que compartirà cuina amb els alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. A més, s’ofereixen menús per al públic en general. Valeriano Iglesias del Condes deleita amb un innovador menú Valeriano Iglesias, xef de l’hotel Condes de Urgel ha sorprès al públic assistent amb una suprema de bacallà amb fons de samfaina de fruita i caragols gratinat amb allioli i milfulles de filet de guatlla i foie d’ànec amb puré de cigrons i préssec amb salsa de gerds. El menú s’ha completat amb els aperitius, entrants i postres dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria.