<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/29710>>.

Els grups municipals publicaran la informació sobre els seus comptes a la web

Així ho ha aprovat avui per unanimitat la comissió de Transparència, que avui ha fet la seva última sessió sota la presidència d’Ángeles Ribes, de Cs

Així ho ha aprovat avui per unanimitat la comissió de Transparència, que avui ha fet la seva última sessió sota la presidència d’Ángeles Ribes, de Cs

La comissió municipal de Transparència ha aprovat avui per unanimitat una proposta de resolució del grup de Ciutadans que preveu que tots els grups municipals facin públiques a la web municipal de Transparència els seus comptes. Els grups donaran a conèixer la mateixa informació que ja estan obligats a trametre al Tribunal de Cuentas sobre el destí dels diners públics que reben per fer la seva funció a l’Ajuntament.

En canvi, s’ha desestimat una proposta del Comú per elaborar una ordenança específica de Transparència, amb vots en contra de PSC i Ciutadans, vots a favor d’Esquerra, Crida per Lleida i Comú, i l’abstenció de Convergència i Unió i el PP. 

Ángeles Ribes, del grup de Ciutadans, ha presidit avui la seva última Comissió de Transparència. En la pròxima reunió, prevista pel 9 de febrer, la presidència passarà a un regidor o regidora de Convergència i Unió, encara per designar. Ribes ha destacat que properament s’ampliarà la informació que s’ofereix al web pel que fa al seguiment de les mocions aprovades pel consistori, amb la valoració que en fa cada grup polític, i sobre els currículums vitae dels treballadors eventuals dels grups municipals.