<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/29895>>.

La Comissió de la Transparència publicarà el mes que ve els comptes dels grups municipals

Es donarà així compliment a una proposta aprovada en l'anterior reunió

Es donarà així compliment a una proposta aprovada en l'anterior reunió

La Comissió de Transparència ha acordat aquest matí el procediment per fer públics els comptes dels grups municipals i la informació que es donarà a conèixer, que podrà consultar-se a la web municipal a partir del mes que ve. Es donarà compliment així a una proposta del grup de Cs que havia estat aprovada en la comissió anterior.

La Comissió, que ha estat presidida per la regidora de Convergència i Unió Carme Culleré, també ha tractat una proposta de resolució del grup de la Crida-CUP per tal de publicar tots els obsequis que reben els regidors. S'ha acordat fer anar el format previst al Codi Ètic de la Femp, que s'aportarà a la pròxima comissió, per tal prendre una decisió al respecte. També s'ha acordat, a proposta de la Crida i el Comú, que compareguin a la Comissió representants de la plataforma Xnet per explicar la seva tasca.

D'altra banda, s'ha rebutjat una proposta del grup de Convergència i Unió que demana fer públiques la relació d'afectats per canvis en el Poum. Tot i així, s'ha acordat demanar un informe al secretari general sobre si aquesta informació podria fer-se pública o entregar-se als regidors.