<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/30686>>.

El Parc Científic Agrolimentari de Lleida nomena Miquel Aran com a nou gerent

El president del consorci, Àngel Ros, destaca la seva experiència en l’àmbit de la transferència de coneixement i la gestió de la recerca i la innovacióEl Parc va tancar 2017 amb 131 empreses, que donen feina a 1.800 treballadors i tenen una facturació conjunta de 151,5 milions d’euros

El president del consorci, Àngel Ros, destaca la seva experiència en l’àmbit de la transferència de coneixement i la gestió de la recerca i la innovacióEl Parc va tancar 2017 amb 131 empreses, que donen feina a 1.800 treballadors i tenen una facturació conjunta de 151,5 milions d’euros

El president del consorci del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat avui oficialment el nomenament de Miquel Aran com a nou gerent d’aquest ens, després de superar el procés de selecció per substituir l’anterior responsable, Josep Clotet, que s’ha jubilat. Ros ha agraït la tasca duta a terme pel tinent d’alcalde Rafael Peris, que s’ha encarregat interinament d’aquestes tasques junt amb altres tècnics, així com a la comissió conjunta amb la Universitat de Lleida (UdL) que ha assumit la recerca del nou gerent.

El procés, ha assenyalat el president del Parc després de la reunió del consell d’administració, ha estat totalment objectiu, a partir del currículum i les entrevistes dels aspirants. Hi havia 9 candidats, dels quals set complien els requisits fixats i 4 van superar el tall fins arribar a l’entrevista final.

Miquel Aran, que s’incorporarà al seu lloc de treball el pròxim 1 de setembre, és enginyer agrònom especialitzat en Fitotècnia i té un màster en Ciències del Sòl. Té experiència en la transferència de coneixement i gestió de la recerca i innovació en el món agroalimentari, ha assenyalat Ros, qui ha destacat que aquests són aspectes bàsics per gestionar un Parc com el de Gardeny. La captació de noves empreses serà una de les seves principals tasques, junt amb la gestió econòmica del consorci, que seguirà la línia fixada per Clotet, ha afegit l’alcalde. Tall de veu d'Àngel Ros El vicepresident del consorci, Roberto Fernández, ha ressaltat també el bagatge i l’experiència d’Aran en projectes internacionals.

El consell d’administració del Parc Científic ha analitzat avui les dades de la memòria de l’any 2017, que mostren que a final d’any el Parc comptava amb 131 empreses, setze més que un any abans, 1.800 treballadors i una facturació conjunta de 151,5 milions d’euros. “Crec que l’impacte del Parc a la ciutat i a la província de Lleida és molt clar només amb aquests tres ràtios”, ha afirmat l’alcalde.

D’altra banda, durant la reunió del consell d’administració també s’ha acordat nomenar director del Jardí Botànic Font i Quer Josep Antoni Conesa, que fins ara feia tasques de director científic.