Fèlix Larrosa: “Avui guanya Lleida, pesi a qui pesi”

“Això no va de blocs per molt que alguns ho vulguin plantejar així”, ha insistit el paer en cap, “això va de bona política, això avui anava de Lleida”

“Això no va de blocs per molt que alguns ho vulguin plantejar així”, ha insistit el paer en cap, “això va de bona política, això avui anava de Lleida”

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha assegurat que “avui guanya Lleida, pesi a qui pesi” després de l’aprovació del Pressupost de la Paeria per al 2019. El paer en cap ha manifestat que els nous comptes municipals prioritzen la ciutadania: “estan pensats per a les persones, dones i homes, avis i àvies, pares i mares, fills i filles...Tothom es veu reconegut en aquests pressupostos”.

Com a elements destacats, l’alcalde ha subratllat els 200.000 euros que es dedicaran al programa específic per a la gent gran, la posada en marxa de l’Oficina d’Habitatge Juvenil per impulsar l’emancipació d’aquest grup d’edat, les inversions als barris, la millora dels serveis públics, les polítiques verdes, la dinamització econòmica, l’impuls a les micro i petites empreses locals de gestió cultural, nous models de gestió municipal així com el reconeixement al paper dels treballadors i treballadores municipals.

“Són uns pressupostos d’un equip de govern social-demòcrata” amb els quals es vol bastir un “un procés social de progrés i de canvi a Lleida”, ha asseverat el paer en cap. Fèlix Larrosa també ha subratllat la solvència dels nous comptes municipals així com la reducció del deute, l’increment de les amortitzacions i la millora de l’estalvi que representen. En el seu parlament final abans de votar els pressupostos, l’alcalde ha definit els pressupostos com a “solvents, seriosos, realistes i expansius al mateix temps” en consonància amb un projecte de ciutat “sòlid i ambiciós”.

Fèlix Larrosa ha agraït la feina realitzada amb els grups que s’han obert al diàleg que va proposar l’equip de govern però ha indicat que algunes formacions no han volgut pactar els comptes només “perquè hi ha eleccions al maig”. “Això no va de blocs per molt que alguns ho vulguin plantejar així”, ha insistit el paer, “això va de bona política, això avui anava de Lleida”.