Enllaços per seguir en línia el Ple Municipal i la Junta General de l'Empresa Municipal d'Urbanisme

  Totes dues sessions es faran per primera vegada a distància mitjançant eines de videoconferència  

  Totes dues sessions es faran per primera vegada a distància mitjançant eines de videoconferència  

L'Ajuntament de Lleida celebrarà demà, per primera vegada, la sessió ordinària del Ple Municipal, així com la Junta General de l'Empresa Municipal d'Urbanisme, a distància, mitjançant la tecnologia de videoconferència de Microsoft Teams, dins de les mesures de protecció adoptades per fer front a l'epidèmia de la Covid-19.

Els ciutadans i ciutadanes particulars interessats a seguir les sessions, així com els mitjans de comunicació, podran fer-ho a partir dels següents enllaços.

Per a la Junta General de l'EMU, prevista per a les 10.30 hores: https://cutt.ly/KtRX7I8

Per al ple municipal, que s'iniciarà un cop acabada la Junta General: https://cutt.ly/stR1yf0

Quan s'accedeix a aquests enllaços a través d'un ordinador o tauleta amb sistema operatiu iOS es dona l'opció d'obrir-los a través de l'aplicació de Microsoft Teams (instal·lant-la en cas que no en disposeu al vostre dispositiu) o directament a través del web. També es permet accedir-hi de forma anònima o registrant-se a l'aplicació.

La forma més senzilla de fer-ho, és refusant la instal·lació de l'aplicació, clicant a l'opció de "Veure a internet" i després on diu "Unir-s'hi de forma anònima".

Si voleu veure-ho al vostre mòbil o en tauleta Android, sí que serà necessari que us instal·leu l'app de Microsoft Teams, que és gratuïta.