<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34790>>.

Microsoft destaca l’Ajuntament de Lleida com a cas d’èxit de transformació digital en el sector públic

Publica un reportatge sobre l’aposta per la digitalització de la Paeria i un tècnic municipal participa com a ponent en una jornada sobre llocs de treball remots en entitats públiques

Publica un reportatge sobre l’aposta per la digitalització de la Paeria i un tècnic municipal participa com a ponent en una jornada sobre llocs de treball remots en entitats públiques

La multinacional Microsoft està difonent la tasca de transformació digital que ha dut a terme l’Ajuntament de Lleida durant els últims mesos, i especialment des de l’inici de la pandèmia, com un cas d’èxit en l’àmbit de les administracions públiques.

L’empresa nord-americana de software i serveis informàtics ha publicat en el seu magazín digital Pulse l’article “Ajuntament de Lleida: transformar el sector públic amb un lloc de treball modern i virtual”, en el qual es posa de manifest aquesta aposta tecnològica pel teletreball, que, tot i que ja s’havia iniciat abans, va veure molt accelerada la seva implantació per les mesures de confinament. “La transformació digital ha ajudat els treballadors a desenvolupar-se professionalment. Ha fomentat la col·laboració i ha permès una major coordinació i lideratge”, destaca en l’article la segona tinent d’alcalde i regidora de Govern Obert i Qualitat Democràtica i Institucional, Jordina Freixanet. Altres administracions i organismes públics s’han interessat ja per l’experiència de la Paeria en aquest àmbit.

A més, el tècnic en Planificació i Implementació de Sistemes de la Paeria, Carles Giné, ha participat com a ponent en la jornada “Habilitant el lloc de treball remot en entitats públiques amb Microsoft i Citrix”. La trobada, celebrada aquest dimecres 17 de març, estava organitzada per aquestes dues multinacionals nord-americanes del software per a presentar la seva aliança per oferir solucions tecnològiques pels llocs de treball a distància per al mercat públic a l’estat espanyol. Giné ha explicat l’experiència de transformació digital a la Paeria durant l’últim any com un cas d’èxit en l’ús d’aquesta tecnologia d’espais de treball i escriptoris virtuals per a promoure el treball remot dels treballadors de l’administració pública.