<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35342>>.

250 persones ja estan inscrites a la Mobile Week Lleida 2021

La inscripció continua oberta i és gratuïtaDel 8 al 10 de juliol, es plantegen jornades i accions per a difondre i apropar la tecnologia a tota la ciutadania de Lleida

La inscripció continua oberta i és gratuïtaDel 8 al 10 de juliol, es plantegen jornades i accions per a difondre i apropar la tecnologia a tota la ciutadania de Lleida

250 persones ja estan inscrites a una nova edició de la Mobile Week Lleida 2021 que es durà a terme des del 8 fins el 10 de juliol. Les activitats han estat coordinades per l’Ajuntament de Lleida amb la col·laboració de la Universitat de Lleida, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida -PCiTAL, Diputació de Lleida, la Cambra de Comerç de Lleida, Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació- AETI i i2CAT Àrea 5G Ponent.

La Mobile Week Lleida és un esdeveniment organitzat a l’entorn del Mobile World Capital de Barcelona. Es tracta d’un seguit d’accions que durant 3 dies, s’han pensat i programat per apropar la tecnologia a la ciutadania.
La tinenta d’alcalde i regidora de Govern Obert Obert i Qualitat Democràtica i Institucional, Jordina Freixanet, destaca que la Mobile Week Lleida és una oportunitat “per apropar a tota la ciutadania no només la realitat, sinó també la reflexió sobre la innegable transformació digital que vivim. La Mobile Week ens permet acostar la tecnologia a la ciutadania, gaudir d'activitats lúdiques per a tota la família i visitar Lleida presencial i virtualment com una de les 18 capitals en què es dur a terme”. En aquest sentit, Freixanet, ha posat èmfasi en el fet que “l’impuls de la digitalització i de la capitalitat tecnològica de Lleida és un eix vertebrador de la Lleida del present i del futur, per això és important ser-hi i per això és fonamental reconèixer la gran tasca que han dut a terme els partners de la iniciativa”.

La inscripció a qualsevol de les activitats és gratuïta. 

Alguns atractius del programa de la Mobile Week Lleida: jornades sobre l’adquisició i ús de dades 3D en fructicultura de precisió, el 5G, teletreball i ciberseguretat, tallers per a la digitalització del comerç de proximitat o una ponència sobre identitat i reputació digital, entre altres. També una sessió sobre l’internet de les coses, IoT o un taller de producció en streaming des de casa. La hackató que, a proposta de @lleidahack, plantejarà un únic repte enfocat en la millora de Lleida. El Family Day, que aglutinarà un seguit de propostes, entre les quals un taller d’immersió en entorns virtuals 3D, pensades per a adolescents, joves i adults. A més, també s’hi realitzarà un neuroscalextric, un taller pràctic que mostra les possibilitats de la neurociència.

La Mobile Week es realitza en 18 ciutats de Catalunya i va néixer amb l’objectiu d’oferir un espai en el qual poder participar activament dels canvis que porten les novetats tecnològiques. L’edició d’enguany s’interroga sobre quines seran les habilitats digitals més demandades per al futur. Sobre com ha afectat la pandèmia a l’ús que fem de la tecnologia. I sobre el nivell de coneixement que té la ciutadania sobre la seguretat a internet.