<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35806>>.

Els plens de la Paeria recuperen la plena normalitat en la sessió extraordinària de les ordenances

Els edils ocuparan demà els seients habituals, podrà haver-hi tant públic com mitjans de comunicació i l’únic reflex de la pandèmia serà l’ús de la mascareta

Els edils ocuparan demà els seients habituals, podrà haver-hi tant públic com mitjans de comunicació i l’únic reflex de la pandèmia serà l’ús de la mascareta

Els plens de l’Ajuntament de Lleida recuperen aquest divendres la plena normalitat -amb l’excepció de l’ús de les mascaretes- en la celebració de la sessió extraordinària sobre les ordenances fiscals.

Cada representant polític podrà ocupar el seu lloc habitual i serà possible la presència de públic així com dels mitjans de comunicació. L’única mostra del context de pandèmia serà l’ús obligatori de la mascareta, com encara correspon als espais interiors.

El darrer ple de l’Ajuntament de Lleida que es va celebrar amb normalitat va ser el del febrer de 2020. La sessió del març del mateix any, ja en ple confinament, es va realitzar amb format telemàtic, en el marc de l’esforç d’adaptació immediat que va dur a terme la Paeria per tal de mantenir el funcionament de l’administració i del Govern amb sistemes digitals.

Des de l’esclat de la pandèmia i l’adopció de mesures, el març de 2020, l’Ajuntament de Lleida ha celebrat 24 sessions plenàries -ordinàries, extraordinàries i de sorteig de taules electorals- que han tingut lloc de manera íntegrament telemàtiques i, també, amb format híbrid. En el darrer ple es va facilitar la presència de tota la corporació al Saló de Sessions reorganitzant l’espai.