<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36102>>.

Concert de 31 FAM i Flashy ICE Cream a Lleida Jove

Aquest divendres 17 de desembre a les 19 h, trap en català dins el projecte Palma Beat de l’Ajuntament de Lleida 

Aquest divendres 17 de desembre a les 19 h, trap en català dins el projecte Palma Beat de l’Ajuntament de Lleida 

LleidaJove la Palma acull aquest divendres, 17 de desembre, a les 19 h, l’actuació de 31 FAM i Flashy ICE Cream. Un concert de trap en català dins del projecte Palma Beat del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida que pretén oferir un espai els divendres a la tarda, als i les joves de Lleida, amb inquietuds per la cultura urbana.
 
La programació de concerts es mensual, els concerts son gratuïts i els artistes locals. Lleida Jove dona suport als artistes amb aquest espai per mostrar el seu talent, amb difusió específica i amb altres projectes dels Bucs d’Assaig el Mercat de suport als músics. 
 
Aquest divendres 17 de desembre a les 19h tindrem en concert a 31 FAM, Flashy Ice Cream, Rally Ray, Yung Rovelló i Yung Rajola i als 4 finalistes, un de Lleida, del concurs de trap online que hem fet prèviament. Tant els grups com els finalistes, aposten per cantar trap en català. Els i les joves que vulguin assistir han de treure una entrada gratuïta a Entrapolis i disposar del certificat Covid. 
Les entrades són gratuïtes i es poden adquirir en aquest enllaç