<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36121>>.

La Paeria organitza activitats de Nadal al Museu de l’Aigua i la Panera

Un taller de reciclatge d’ampolles o un de tècniques de copiat, així com visites als Pous de Gel, a l’exposició de Joan Oró, al Dipòsit del Pla de l’Aigua i ruta de les Fonts

Un taller de reciclatge d’ampolles o un de tècniques de copiat, així com visites als Pous de Gel, a l’exposició de Joan Oró, al Dipòsit del Pla de l’Aigua i ruta de les Fonts

L’Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, ha organitzat diverses activitats de Nadal al Museu de l’Aigua i al Centre d’Art la Panera. Un taller de reciclatge d’ampolles o un de tècniques de copiat, així com visites als Pous de Gel, a l’exposició de Joan Oró, al Dipòsit del Pla de l’Aigua i ruta de les Fonts són les diferents propostes que s’ofereixen per a aquests dies, molts d’ells dirigits a la canalla.

Museu de l’Aigua

Dijous 23 de desembre, 10.00 h

Taller de Nadal

Taller per a infants de 5 a 8 anys on es treballarà el reciclatge d’ampolles d’aigua, a partir de les manualitats i la imaginació.

Durada: 2 hores. Preu: 1€ per material.

Dimarts 28 de desembre, 11.00 h

Visita als Pous del gel

Recorregut per aquest espai força desconegut, usat antigament per conservar el glaç.

Durada: 1 hora. Gratuït

Dijous 30 de desembre, 11.00 h

Visita a l’exposició Joan Oró. El científic de la vida

Recorregut pel llegat del científic lleidatà, que constitueix la base de la nova exposició permanent del Museu de l’Aigua.

Durada: 1 hora. Gratuït

Dimarts 4 de gener, 11.00 h

Visita al Dipòsit del Pla de l’Aigua i ruta de les Fonts

Recorregut pel primer dipòsit d’aigua de Lleida i les 6 fonts monumentals que en repartien l’aigua.

Durada: 2 hores. Gratuït

Inscripcions de les activitats a museuaigua@paeria.cat

Centre d’Art la Panera

Dimarts, 4 de gener, 17.00 h – Espai miniPanera

Això no és una còpia

Taller amb Do the Print per a infants

Prenent com a punt de partida “La Dama Verda”, de Vladimir Tretchikoff, considerada l'obra més copiada de la història, es generaran no-còpies d'aquesta edició a través de les tècniques de copiat que presentaran la Patricia i l'Edgar de Do The Print.

Al taller “Això no és una còpia” es plantejarà l'exploració de la idea de duplicat o còpia de diferents materials gràfics en un medi físic mitjançant l'apropiació, la modificació, la repetició o la deformació per generar així un diàleg entre diferents llenguatges on ens allunyem de la rèplica com a objectiu.

Es farà a través de dispositius o tècniques que han existit al llarg de la història de la impressió pensades per duplicar i fer còpies d'un original però aquesta vegada emprant-les com a eines per generar monotips compostos per cada participant. Per anar obrint un diàleg que permeti qüestionar o parlar d’aquesta idea de rèplica a través del joc.

Reserva prèvia trucant al 973 26 21 85,o enviant un correu electrònic a educaciolapanera@paeria.cat