<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36145>>.

El paer en cap anima els lleidatans i lleidatanes a estar preparats per a consolidar la recuperació social i econòmica de la ciutat

L’alcalde emet un ban amb motiu de les Festes i diu que el 2022 ha de ser l’any que ho ha de fer possible

L’alcalde emet un ban amb motiu de les Festes i diu que el 2022 ha de ser l’any que ho ha de fer possible

El paer en cap, Miquel Pueyo, anima els lleidatans i lleidatanes a estar preparats per a fer possible la consolidació de la recuperació social i econòmica de la ciutat, en el missatge que, sota el títol “Fora fa fred... però tenim fam de primavera”, ha emès en el tradicional ban per desitjar bones festes i feliç any a la ciutadania.

L’alcalde assenyala que tanquem el 2021 amb l’inici cap a una recuperació, que plegats hem de consolidar l’any vinent, “per encarar i afrontar els principals reptes que tenim com a ciutat”. Reptes que han de permetre construir una Lleida més verda, social, democràtica i feminista. En definitiva, “una ciutat que vetlli pels problemes quotidians de la ciutadania i que tiri endavant amb els grans projectes”.
Miquel Pueyo diu que tots i totes hem d’estar preparats per a les transformacions que la ciutat necessita i es mereix. I clou el seu missatge amb l’optimisme de veure la fita possible, perquè “tenim la gran sort de poder ser una ciutat diversa i on tothom hi té cabuda. Una ciutat que, si s’ho planteja, ho pot tot”.