<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36153>>.

Bona entrada en el primer dia de Petit Cucalòcum i Petit Cucaesport

El bon temps i les “ganes de passar-ho bé” han afavorit la presència de famílies de Lleida i de municipis del voltant al Parc de la Infància i la Joventut de Lleida

El bon temps i les “ganes de passar-ho bé” han afavorit la presència de famílies de Lleida i de municipis del voltant al Parc de la Infància i la Joventut de Lleida

Petit Cucalòcum i Petit Cucaesport han obert avui les portes amb una bona resposta per part del públic, famílies de la ciutat de Lleida i de municipis de l’entorn, que s’han desplaçat al Parc de la Infància i la Joventut de Lleida per gaudir d’algunes de les vint activitats de tipus lúdic, formatiu, cultural i esportiu que ofereix enguany el saló. El parc, que romandrà obert del 27 de desembre al 4 de gener (el dia 1 restarà tancat) se circumscriu enguany al Pavelló 3, ja que el Pavelló 4 s’utilitza com a instal·lació del Pla Iglú, el que ha portat als organitzadors a rebaixar l’entrada infantil dels 4,50 € de la darrera edició als 3 € d’aquesta.

“Hem vingut a Cucalòcum perquè teníem ganes de passar-ho bé”, ha manifestat un infant de la capital, repetidor d’altres anys i un dels primers en entrar al saló, o “l’any passat no vàrem poder venir, perquè no es va fer, i els nens teníen mono de Cucalòcum”, en paraules d’uns pares d’Alcarràs que s’han desplaçat al parc amb els seus dos fills, han estat alguns del comentaris dels visitants matinals del saló.

Cal recordar que el parc implementa un ampli ventall de mesures de seguretat, com la mascareta obligatòria per a totes les persones majors de 6 anys (i recomanable per a les menors de 6 anys), la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida del parc, banys i activitats, i la limitació d’aforament al 50% (és a dir, es permet un màxim de 750 persones simultàniament).

El preu de les entrades és de 3 € per als infants i de 2 € per als adults (per sessió de matí o tarda). Els infants menors d’1 any no paguen. El preus de l’abonament per 5 sessions és de 12 € per als infants i de 8 € per als adults, mentre que el de l’abonament per 10 sessions és de 20 € per als infants i de 15 € per als adults. Les entrades es poden adquirir online o a la taquilla del pavelló.