<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36158>>.

El paer en cap, Miquel Pueyo, visita Cucalòcum i Cucaesports

Ofereixen una vintena d’activitats de tipus lúdic, formatiu, cultural i esportiu

Ofereixen una vintena d’activitats de tipus lúdic, formatiu, cultural i esportiu

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha recorregut avui les instal·lacions de Cucalòcum i Cucaesports, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Sandra Castro, i del regidor d’Esports, Ignasi Amor.

Cucalòcum (Parc de la Infància i la Joventut de Lleida) i Cucaesport van obrir portes el 27 de desembre i romandran oberts fins al 4 de gener (el dia 1, tancat) amb una vintena d’activitats de tipus lúdic, formatiu, cultural i esportiu. Enguany el saló es presenta en petit format sols al Pavelló 3, ja que el Pavelló 4 s’utilitza com a instal·lació del Pla Iglú. Aquest fet ha obligat a reduir el nombre d’activitats, alhora que els salons s’han rebatejat amb el nom de Petit Cucalòcum i Petit Cucaesport. En aquest sentit, s’ha rebaixat el preu de l’entrada infantil.

El saló es porta a terme amb totes les mesures de seguretat sanitària d’acord amb la situació actual de la pandèmia. L’Ajuntament de Lleida ha creat unes polseres que es reparteixen entre els centres educatius especials de la ciutat (Plançó, Esperança, Llar de Sant Josep, Aremi, Down Lleida) i entre les escoles bressol (en el cas d’infants atesos per equips d’atenció psicopedagògica) perquè els infants amb necessitats especials puguin entrar al parc sense fer cues.

Petit Cucalòcum (30a edició) i Petrit Cucaesport (15a edició) inclouen activitats de salut i alimentació (Aprenem a fer pa amb el Gremi de Forners de Lleida); cultura i tradicions (Aprèn a fer castells amb els Castellers de Lleida); educació i lleure (llits elàstics i als inflables, jardí de sorra, carrussel dels petits, maquillatge infantil, contacontes, jocs de taula, Parc Viari de la Guardia Urbana); manualitats (El món del coto fluix, Pinta amb Divermàgic); esports (tennis taula, hoquei, golf i bàdminton) i altres (Fes-te una foto amb el Pitxo).

Petit Cucalòcum i Petit Cucaesport estan organitzats per Fira de Lleida, en el segon cas, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports (Servei d’Esports) de l’Ajuntament de Lleida.