<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36334>>.

La Paeria i el Servei de Suport de Dol a Ponent avaluen estretir vincles de col·laboració

L’alcalde, Miquel Pueyo, i la tinent d’alcalde Montse Pifarré, han posat en relleu el treball en l’acompanyament del dol que desenvolupa l’entitat, que els darrers temps ha incrementat les atencions i consultes

L’alcalde, Miquel Pueyo, i la tinent d’alcalde Montse Pifarré, han posat en relleu el treball en l’acompanyament del dol que desenvolupa l’entitat, que els darrers temps ha incrementat les atencions i consultes

L’Ajuntament de Lleida i el Servei de Suport de Dol a Ponent estudiaran estretir els vincles de col·laboració per donar visibilitat i posar en valor en treball que està fent l’entitat en l’acompanyament de dol. El paer en cap, Miquel Pueyo, i la tinent d’alcalde i regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montse Pifarré, s’han reunit aquest dilluns amb les representants del servei, amb la presidenta, Núria Otero, al capdavant, per conèixer l’activitat que ha dut terme en els darrers anys, els projectes que tenen en marxa i quina projecció preveuen com a entitat.
La tinent d’alcalde ha destacat la col·laboració que existeix entre amb dues parts des de fa anys i ha parlat que aquesta relació es podria incrementar, per donar a conèixer què fan des de l'entitat i perquè les persones que han patit alguna pèrdua puguin rebre ajuda en el procés de dol, el qual requereix temps i dedicació. El SEvei de Suport de Dol a Ponent ha incrementat el nombre d’atencions i de consultes arran de la situació sanitària i és important fer arribar a la ciutadania els projectes en què treballa per fer l’acompanyament que és necessari. 

Al novembre, l’entitat va organitzar una passejada urbana pel entre Històric de la ciutat per visibilitzar la mort i el dol per suïcidi, per sensibilitzar la ciutadania i fer-ne prevenció. Entre altres accions i projectes que s’han fet en els darrers mesos, hi ha el condicionament al cementiri municipal d’un nou espai de record al dol perinatal, per facilitar l’elaboració del dol a les famílies i perquè puguin gestionar-lo un entorn digne.