<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36502>>.

La Paeria treballa en la dignificació del Parc de les Basses

Actuació conjunta de les regidories d’Urbanisme, Transició Ecològica i Ocupació en les tasques de millora

Actuació conjunta de les regidories d’Urbanisme, Transició Ecològica i Ocupació en les tasques de millora

Les regidories d’Urbanisme, Transició Ecològica i Ocupació de l’Ajuntament de Lleida han endegat una sèrie de treballs de millora del Parc municipal de les Basses. Tasques que es van iniciar fa unes setmanes amb la retirada de 12 fanals en desús de l’interior de la zona del Càmping i de l’accés principal al recinte del parc. Es va procedir a sanejar els cables elèctrics amb l’ajuda de la Bridada d’Electricitat de la Regidoria d’Urbanisme i els alumnes i educadors de l'Escola de Jardineria, que tenen cura del manteniment diari del recinte.

Paral·lelament, dimecres passat, els treballadors del Centre Especial de Treball juntament amb educadors i alumnes de l’Escola de Jardineria de Lleida, en coordinació amb Endesa i la Regidoria de Medi Ambient, van dur a terme una poda i neteja d’arbrat al jardí.
Es donava el cas que hi havia cinc xops en mal estat sota una línia de 280 kW.
Aquesta circumstància va fer necessari una actuació coordinada d’Endesa, la Guàrdia Urbana i la Regidoria de Medi Ambient, per tallar el subministrament elèctric i interrompre el trànsit de la carretera N-240 mentre es van dur a terme els treballs, que es van executar per a garantir la seguretat del parc així com el pas de servitud.