<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36512>>.

Concert de Lo Pardal Roquer a la Seu Vella

Serà el dijous en el marc de les activitats de les Nits de Lluna Plena al Claustre

Serà el dijous en el marc de les activitats de les Nits de Lluna Plena al Claustre

El Consorci del Turó de la Seu Vella tornarà a obrir el monument aquest dijous, 17 de març, amb motiu de la nit de lluna plena. En aquesta ocasió tot el públic assistent podrà participar d’un concert ple d’energia a càrrec de Lo Pardal Roquer, autor de l’himne de les Terres de Ponent, i del saxofonista Pau Gairí. Junts oferiran una nova proposta inspirada en el realisme màgic de ponent, entre les valls de Monument Valley i els aiguamolls de New Orleans, tot cuinat a la vora del Baix Segre.

Les Nits de Lluna Plena al Claustre són una proposta diferent i sensorial per aproximar-se i compartir el patrimoni de tots en un espai tan suggeridor com és el claustre de la Seu Vella en les nits de lluna plena.
L’horari de l’activitat és de les 9 de la nit fins a les 12 de la matinada. L’inici del concert està programat per dos quarts de 10 i el preu de l’entrada és de 5 euros (els menors de 7 anys tenen l’accés gratuït). La compra d’entrades es pot tramitar a través de la web www.ticketara.com o el mateix dia a la recepció de la catedral. És necessari l’ús de la mascareta per assistir-hi.