<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37157>>.

Participa. Fes un clic, fes ciutat

- La Paeria inicia una campanya per animar els lleidatans i les lleidatanes a involucrar-se en el moviment participatiu - El web de la Regidoria es transforma per ser el canal digital de participació ciutadana

- La Paeria inicia una campanya per animar els lleidatans i les lleidatanes a involucrar-se en el moviment participatiu - El web de la Regidoria es transforma per ser el canal digital de participació ciutadana

La regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, ha presentat avui la campanya “Participa. Fes un clic, fes ciutat” al Centre Cívic de Balàfia. La finalitat és animar els lleidatans i lleidatanes a involucrar-se en el moviment participatiu de la ciutat i, a més, posar-los a l’abast les eines per fer-ho a través del web www.participacio.paeria.cat.

“Impulsar la participació en un context de postpandèmia és l’objectiu principal de la campanya”, ha expressat la regidora. “Aquests gairebé tres anys han estat molt difícils i el moviment associatiu i participatiu, en general, s’ha vist molt afectat , sobretot, des de la perspectiva més socialitzadora”, ha afegit.

La campanya també vol incentivar que els lleidatans i lleidatanes es facin corresponsables de les decisions preses en l’àmbit municipal fomentant-ne la proximitat. A més, “la revitalització dels centres cívics de la ciutat i la seva nova concepció, més pròxima al ciutadà, han d’animar les persones de totes les edats a participar-hi”, ha assenyalat Marta Gispert.

Web renovada i imatge gràfica unificada

En el marc d’aquesta campanya, s’ha renovat la pàgina web de la Regidoria per convertir-la en el canal digital de participació ciutadana i ha unificat la identitat gràfica de tot l’àmbit i dels diferents serveis que ofereix, per fer-los més accessibles i dinàmics. D’aquesta manera, el lloc web presenta un ampli ventall d’opcions per ser part activa de la ciutat i, alhora, per utilitzar tots aquells recursos que potencien la implicació personal i col·lectiva de la ciutadania.

Tota la renovació gràfica i de continguts també està connectada de forma homogènia a les xarxes socials. El web detalla les properes activitats que s’organitzaran, el funcionament dels Consells de Zona i de Ciutat, el voluntariat o la Plataforma Decidim, entre altres iniciatives.

“Entre totes i tots, fem de Lleida una ciutat de gaudiment, compromesa amb els valors socials i on regni la convivència i cohesió social i la solidaritat”, ha conclòs la regidora.