<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37749>>.

Nova compareixença ciutadana a la Comissió Especial de l’U d’Octubre

La Comissió començarà a treballar en la redacció de les conclusions, que posteriorment es coneixeran al Ple de la Paeria. El material recollit es dipositarà a l’Arxiu municipal

La Comissió començarà a treballar en la redacció de les conclusions, que posteriorment es coneixeran al Ple de la Paeria. El material recollit es dipositarà a l’Arxiu municipal

La Comissió Especial de l’U d’Octubre ha registrat una nova compareixença d’una persona que ha volgut deixar testimoni dels fets ocorreguts el primer d’octubre de l’any 2017. Una part de la tasca de documentació de la Comissió es fa a través del testimoni de ciutadania que explica la seva experiència aquella jornada. Amb aquest material i altre que s’ha recopilat, els membres de la Comissió es reuniran aviat per començar a redactar les conclusions.

El seu president, Josep Maria Currià, ha explicat que després es donarà a conèixer l’informe al corresponent Ple de la Paeria. Currià ha comentat que els documents de la Comissió, en format vídeo, àudio o imprès, es dipositaran a l’Arxiu municipal perquè pugui hi resti de forma permanent i es posi a disposició de la ciutadania, així com d’historiadors, cronistes, etc., perquè puguin consultar-lo.
La Comissió Especial de l'U d'Octubre es va constituir el 9 de juliol de 2019. En tot moment, ha vetllat perquè els procediments que regeixen les compareixences ciutadanes tinguin plenes garanties jurídiques. Les persones que hi vulguin participar, voluntàriament, encara ho poden fer mitjançant el tràmit digital www.paeria.cat/udoctubre o demanar-ho presencialment a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana.