<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37760>>.

El Lleida Convention Bureau a l’IBTM World 2022, a Barcelona

Lleida s’hi presenta com a destinació de turisme de reunions i esdeveniments davant d’operadors tant nacionals com internacionals

Lleida s’hi presenta com a destinació de turisme de reunions i esdeveniments davant d’operadors tant nacionals com internacionals

La ciutat de Lleida ha estat present a la Fira IBTM World, el principal aparador mundial de turisme de negocis, que es realitza a la Fira de Barcelona, des de dimarts i fins avui i on es troben més de 3.000 empreses expositores procedents de 150 països.
El Lleida Convention Bureau és un programa de Turisme de Lleida que hi presenta l’oferta de la ciutat com a destinació de reunions i esdeveniments amb accions de promoció i comercialització davant d’operadors tant nacionals com internacionals.
El saló presenta les últimes novetats en destinacions, productes i serveis especialitzats en l’organització d’esdeveniments i viatges professionals amb la participació de ciutats (destinacions), agències de viatges, centres de congressos, companyies de serveis tecnològics i proveïdors del sector “Mice”.
La ciutat de Lleida s’hi promociona des de l’ens de promoció turística de l’Ajuntament de Lleida basant-se en les possibilitats globals de la ciutat i tot reforçant el pol d’atracció pel turisme de negocis, reunions o congressos que és el Palau de Congressos - La Llotja.
La Fira IBTM atrau la visita de més de 15.000 professionals de tot el món, organitza més de 70.000 reunions i compta amb un programa de compradors convidats internacionals que engloba les companyies i operadores líders del sector.