<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37761>>.

Caixa Rural s’incorpora al projecte “Empreses Lleidaenverd”

Patrocinant diferents programes de la Fundació Lleida 21

Patrocinant diferents programes de la Fundació Lleida 21

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el director de de l’Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de Caixa Rural, José Antonio Artigas, han signat avui el conveni de col·laboració que estableix la incorporació de l’entitat al projecte “Empreses Lleidaenverd”.

Per mitjà d’aquest projecte, Caixa Rural, contribuirà al patrocini de diverses activitats vinculades a la regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica com ara les Ecoactivitats, la Pedalada o la Festa de la Mitjana.

L’alcalde Pueyo ha agraït Caixa Rural la seva implicació “amb la nostra ciutat, sumant-vos als valors de sostenibilitat i cura del nostre entorn que es troben en la base de totes les activitats familiars que es programen des de la regidoria. Ser una empresa Lleida en verd vol dir col·laborar per fer una ciutat referent en la sostenibilitat i de lluita contra el canvi climàtic”

Per la seva banda, el director de Comunicació i Relacions Institucionals de Caixa Rural, José Antonio Artigas, ha mostrat la seva satisfacció per sumar-se al projecte de la Paeria, “alineat amb el nostre ADN i els objectius de desenvolupament sostenible. Treballar pel medi ambient i la sostenibilitat és el que fem des dels nostres inicis”.
Prop de 5.000 persones participen anualment en la programació anual sobre sostenibilitat adreçada a atansar l’ecologia al conjunt de la ciutadania.
A l’acte de signatura hi ha assistit també el director de l’Oficina de Caixa Rural a Lleida, . Sergio López, Director Oficina Principal de Lleida.