<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37786>>.

La Paeria realitza obres de millora al local de l’AV La Caparrella

Hi ha invertit 12.000 euros, destinats a la renovació d’elements exteriors i interiors

Hi ha invertit 12.000 euros, destinats a la renovació d’elements exteriors i interiors

L’Ajuntament de Lleida ha finalitzat les obres de millora del local de l’AV La Caparrella, consistents en diferents actuacions per dotar-lo de millor aïllament i confort per al veïnat. En total, la Paeria hi ha invertit 12.000 euros, que s’han destinat a renovar finestres, arranjar humitats tant interiors com exteriors, pintar la façana, construir un arramblador i a la renovació del bany.

El tinent d’alcalde Toni Postius i el regidor de l’Horta, David Melé, han visitat aquest dimecres les obres de millora, juntament amb membres de l’AV de La Caparrella.
El tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha posat de relleu que es tracta d’unes obres “que feia molt temps que estaven pendents i que l'Associació de Veïns reclamava. És un edifici antic i necessitava una intervenció més acurada per resoldre deficiències estructurals, sobretot en termes d'eficiència energètica. Amb aquesta actuació, millorem la climatització del local i les persones usuàries, sobretot gent gran, podran fer-hi reunions i activitats en millors condicions."
Per la seva banda, el regidor David Melé, ha remarcat que la intervenció és una bona notícia pels veïns de la Caparrella que portaven ja un temps reivindicant aquestes millores i ha recordat que els locals socials, sobretot a l'Horta de Lleida,” tenen un caire especial i fonamental, els membres de les diferents partides hi fan trobades regulars, fan activitats i mantenen les persones grans actives i dinàmiques”