La Paeria, finalista en dos categories dels premis del XII Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics

Hi opta amb els Laboratoris TIC del Parc Agrobiotech i amb el desplegament del Centre d'Operacions de Ciberseguretat Se celebra els dies 13 i 14 de desembre a Madrid i s'hi han presentat 110 projectes d'arreu de l'Estat

Hi opta amb els Laboratoris TIC del Parc Agrobiotech i amb el desplegament del Centre d'Operacions de Ciberseguretat Se celebra els dies 13 i 14 de desembre a Madrid i s'hi han presentat 110 projectes d'arreu de l'Estat

L'Ajuntament de Lleida és finalista en els premis al millor projecte d'incorporació de tecnologies emergents i al millor projecte de coordinació interadministracions per a la gestió i desplegament de fons europeus que s'atorga en el XII Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos que se celebra els dies 13 i 14 de desembre a Madrid. Hi opta amb els Laboratoris TIC del Parc Agrobiotech i amb el desplegament del Centre d'Operacions de Ciberseguretat, que han estat escollits entre 110 projectes d'arreu de l'Estat.

Aquest certamen, organitzat per l'Ajuntament de Madrid i el Club Innovación, se centra en aquesta edició en la Transformació Cultural/Digital-Un repte inajornable en les administracions públiques.

La tinent d'alcalde i regidora de Presidència, Jordina Freixanet, ha valorat molt positivament la nominació a aquests reconeixements "perquè suposen una validació a la intensa tasca de modernització i adaptació a les creixents necessitats digitals dels governs locals i la ciutadania per part del nostre ajuntament". Freixanet ha recordat, a més, que la regidora de Govern Obert participa en aquest congrés per mitjà de dues ponències una sobre "L'evolució de l'e-administració a altres nivells" i una altra, inclosa en una taula rodona on s'exposarà l'"Estratègia de la transformació digital dels municipis de Catalunya, on s'explicarà l'Agenda digital dels municipis de Catalunya".

Aquestes nominacions "ens encoratgen a continuar treballant per atansar l'administració local a la ciutadania de la manera més pràctica possible i eliminant les escletxes digitals que encara existeixen. El nostre treball des de la regidoria de Govern Obert, està adreçat a atansar al màxim, els serveis municipals a la ciutat en igualtat d'oportunitats, a vetllar per l'excel·lència operativa de l'Ajuntament, sense deixar de banda la innovació".