Un moment de la signatura del conveni.

Acord entre La Paeria i el Col·legi de Graduats Socials per a la Promoció Econòmica

S’oferirà informació i recursos per accedir a serveis de gestió comptable, laboral, fiscal, mercantil, administrativa, i assessorament especialitzat.

S’oferirà informació i recursos per accedir a serveis de gestió comptable, laboral, fiscal, mercantil, administrativa, i assessorament especialitzat.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, i de Nacho Vendrell, en qualitat de representant de la Seu Col·legial de Lleida del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Girona i Lleida, ha participat en la signatura del conveni de col·laboració entre tots dos ens.

Amb aquest conveni se segella un marc de col·laboració estable entre les dues entitats amb la finalitat d’oferir a les persones autònomes i les empreses de la ciutat informació i recursos per accedir a serveis de gestió comptable, laboral, fiscal, mercantil, administrativa i assessorament especialitzat.

L’alcalde ha remarcat que la signatura “suma i contribueix a la millora de l’ocupabilitat de la ciutadania a través de la formació i l’assessorament i, alhora, serà útil per a donar suport a la xarxa empresarial i comercial”. Una xarxa que, tal com ha explicat Miquel Pueyo, “està teixida per persones emprenedores i valentes que són part fonamental del teixit empresarial de Lleida i part imprescindible de l’economia social que afavoreix el desenvolupament econòmic del municipi”.

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha detallat que “Amb el col·legi també dissenyarem activitats formatives adreçades a persones emprenedores, autònomes i empreses sobre aquelles matèries que ha de considerar una empresa en els seus processos de creació, consolidació, creixement i millora competitiva”.

La Paeria, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria, treballa per a promoure la cultura emprenedora i el sorgiment i consolidació d'iniciatives empresarials i d'autoocupació de persones emprenedores. També es fa una tasca solvent per a donar suport a les persones autònomes, i a les micro, petites i mitjanes empreses en els seus processos de consolidació, creixement i millora competitiva. Des de Promoció Econòmica també es dona suport al comerç local, en termes de modernització i consolidació empresarial i, finalment, s’està desplegant una innovadora estratègia per a consolidar i atraure inversions foranes que es vulguin establir al nostre municipi.

A l'acte de signatura hi ha assistit la regidoria Antònia Maller.