Aquest dilluns a la tarda ha començat l'activitat “Cuina de Mercat” en el marc de la programació d’activitats d’estiu de LleidaJove al Club Jove Magraners.

Comença "Cuina de Mercat", activitat de la programació d'estiu de LleidaJove

El regidor de Joventut, Educació i Ocupació, Xavi Blanco, ha participat en la primera jornada
L'objectiu del taller és que els i les joves aprenguin nocions de cuina que els puguin servir per a la seva emancipació

El regidor de Joventut, Educació i Ocupació, Xavi Blanco, ha participat en la primera jornada
L'objectiu del taller és que els i les joves aprenguin nocions de cuina que els puguin servir per a la seva emancipació

Aquest dilluns a la tarda ha començat l'activitat “Cuina de Mercat” en el marc de la programació d’activitats d’estiu de LleidaJove al Club Jove Magraners, que es troba al Centre Cívic Magraners. Aquesta activitat gratuïta, que està destinada a joves d'entre 13 i 20 anys i que es durà a terme fins dimecres, 10 de juliol, de 18 a 20.30 h, ha tingut una gran acollida, ja que ràpidament s'han complert les 20 places disponibles. 

A "Cuina de Mercat" els participants tenen l'oportunitat d'aprendre a elaborar diferents receptes fàcils, casolanes, de temporada i amb productes de proximitat i Km0, així com de conèixer trucs per fer les seves pròpies elaboracions culinàries. 

El regidor de Joventut, Educació i Ocupació, Xavier Blanco, ha participat en l'activitat de la primera jornada, la preparació d'una amanida de formatge de cabra amb pera caramel·litzada amb un dels grups de joves. 

Aquesta activitat s’inclou en la programació d’activitats d’estiu de LleidaJove amb la finalitat d’oferir diversitat de temàtiques que responguin als interessos i motivacions dels joves i, alhora, facilitar continguts que els ajudin en el seu dia a dia, en la seva emancipació i autonomia personal, i fins i tot despertin possibles vocacions en un futur. 

La setmana que ve LleidaJove també organitza un altre taller de cuina dins de la programació d'activitats d'estiu per a joves al Centre Cívic de Magraners: "Postres i Dolços", encarat a l'elaboració de diferents receptes de rebosteria. En aquest curs els joves aprendran tècniques bàsiques per crear postres i dolços. 

Els dos cursos són complementaris, ja que les persones participants podran gaudir elaborant primers, segons plats i postres per disposar d'idees per a crear un menú complert.