(c) Ajuntament de Lleida.

Comencen les obres de millora de baixador d’autobusos

La Paeria destina 200.000 euros a condicionar aquestes instal·lacions, provisionals fins que entri en servei la nova terminal

La Paeria destina 200.000 euros a condicionar aquestes instal·lacions, provisionals fins que entri en servei la nova terminal

La segona setmana de març començaran les obres de millora de l’actual baixador d’autobusos, on es pintarà tota l’estació, s’instal·larà un sistema de videovigilància, se substituirà tot l’enllumenat de l’equipament i es condicionarà l’entrada del carrer Saracíbar, tancant la zona de taquilles, l'accés a planta a la planta -1 i als locals.

Les actuacions tenen un pressupost de prop de 200.000 euros i representa, de llarg, “la inversió més gran que s’ha fet a l’actual baixador des de fa molts anys”, ha dit el primer tinent d’alcalde Toni Postius. L’operació permetrà que, fins a l’entrada en servei de la pròxima estació d’autobusos, aquestes instal·lacions, transitades per moltes persones estiguin en millors condicions que actualment, ha afegit el regidor.

L'Ajuntament, que té diferents plets oberts amb l’antiga concessionària, assumeix aquests costos que responen a la manca de conservació que va patir l’antiga estació durant molt de temps. A banda, hi ha dues parcel·les en el complex del baixador -un antic restaurant i les oficines- que corresponen a la Paeria, però que la concessionària no ha volgut retornar.