Consulta del cens electoral provisional per a les eleccions municipals

El termini per revisar les dades i presentar al·legacions és obert entre el 10 i el 17 d’abril

El termini per revisar les dades i presentar al·legacions és obert entre el 10 i el 17 d’abril

L’Ajuntament de Lleida obre el servei de consulta del cens electoral provisional, entre el 10 i el 17 d’abril, amb motiu de la convocatòria de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

La Paeria ha habilitat una aplicació web per facilitar la comprovació del cens: https://eleccions.paeria.cat/cens. A més, les dades es poden revisar a través del telèfon d’atenció OAC360 -973 93 02 47 (de dilluns a divendres de 8 a 20 h excepte festius)-, als Punts de suport digital i, per a consultes més específiques, al telèfon del cens electoral, 901 101 900. També hi ha la possibilitat de revisar-les presencialment a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC).

Les al·legacions que corresponguin s’han de presentar, també del 10 al 17 d’abril, a l’OMAC -rambla de Ferran 32- o bé a l’Oficina del Cens Electoral -carrer Bonaire, 47-49. La data de tall del cens electoral és el 30 de gener del 2023. Els canvis de domicili posteriors a aquesta data no s’inclouen.

D’altra banda, el termini per sol·licitar el vot per correu és obert fins al dia 18 de maig. L’Ajuntament de Lleida informa sobre el calendari del cens i del vot per correu a l’enllaç www.paeria.cat/cens