Foto de grup dels participants a la jornada.

Creixement, sostenibilitat i relleu generacional a la 5a Jornada Empresarial de l’Ajuntament de Lleida

Ha comptat amb les aportacions de Mireia Cammany, vicepresidenta de PIMEC, i de Salvador Guillermo, secretari general adjunt de FOMENT. La Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria organitza aquestes sessions temàtiques des de finals de l’any 2021.

Ha comptat amb les aportacions de Mireia Cammany, vicepresidenta de PIMEC, i de Salvador Guillermo, secretari general adjunt de FOMENT. La Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria organitza aquestes sessions temàtiques des de finals de l’any 2021.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del tinent d’alcalde, Paco Cerdà, i del degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme, Eduard Cristòbal, ha assistit a la cinquena jornada empresarial que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lleida.

Aquest cicle de jornades temàtiques que es van iniciar a finals de l’any 2021, formen part d’un itinerari per a l’èxit empresarial. L’alcalde, Miquel Pueyo, ha destacat que  “des del primer moment, hem cregut important que, en aquest model d’economia globalitzada, interconnectada i amb canvis constants, es generin les dinàmiques i els espais de debat suficients que ens permetin informar, difondre i compartir els models, els canvis i les millors pràctiques de negoci”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà que ha remarcat que “totes les accions de dinamització i debat acaben tenint un efecte directe en la salut del teixit empresarial i també emprenedor de la nostra ciutat i del territori que ens envolta”.

La 5ena jornada, que s’ha realitzat a l’Auditori del Centre de Cultures de la Universitat de Lleida ha comptat amb les aportacions de Mireia Cammany, vicepresidenta de PIMEC que ha parlat de “L’emprenedoria dins de l’empresa familiar: creixement, sostenibilitat i relleu generacional” i de Salvador Guillermo, secretari general adjunt de FOMENT, que ha fet una intervenció sobre “La importància del creixement empresarial en l’entorn econòmic actual”.

Les jornades empresarials que impulsa l’Ajuntament de Lleida a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria van començar a finals de l’any 2021 amb una conferència d’Emili Duró sobre “El viatge de la vida”. L’any passat, 2022, es van realitzar 3 convocatòries. La primera sobre emprenedoria i esport amb Lluís Cortés. La segona, va ser una taula rodona-debat, a l’aeroport de Lleida-Alguaire sobre bones pràctiques en logística amb veus acreditades com Miguel Cerdà, Elisabet Alier, Josep Servetó i Lídia Simón. I en tercer lloc, un showcooking que posava en valor l’emprenedoria amb Víctor Gonzalo, ex alcalde i ara cuiner.