Martha Argerich i Pablo Galdo, en concert, aquest dijous a Lleida..

Darrers dies per adquirir les entrades del concert extraordinari de Martha Argerich a l’Auditori

La reconeguda pianista argentina actuarà el dijous, 4 d’abril, a Lleida, acompanyada del pianista Pablo Galdo

LleidArt Ensemble, formació resident de l’Auditori municipal, actuarà en la segona part del concert

La reconeguda pianista argentina actuarà el dijous, 4 d’abril, a Lleida, acompanyada del pianista Pablo Galdo

LleidArt Ensemble, formació resident de l’Auditori municipal, actuarà en la segona part del concert

L’Auditori Municipal Enric Granados acull el pròxim dijous, dia 4, el concert excepcional de la pianista argentina Martha Argerich, que fa parada a Lleida en la seva gira per Espanya. Aquesta prestigiosa pianista, distingida internacionalment, pujarà a l’escenari acompanyada del pianista gallec Pablo Galdo i, en la segona part del concert, actuarà amb LleidArt Ensemble, formació resident de l’Auditori.

Marta Argerich (Buenos Aires, 1941) és considerada com una de les més grans intèrprets del segle XX i XXI. El concert que oferirà a Lleida s’ha programat de manera extraordinària i s’ha afegit a la seva gira, amb Madrid i Barcelona, sent les tres úniques parades que farà al territori espanyol.

Prendrà part en el concert de dijous un dels pianistes més internacionals i destacats, Pablo Galdo, amb un extens currículum com a professor i com a concertista de piano i que ha tocat amb músics actuals de renom.

El programa inclourà una primera part de 2 pianos i 4 mans amb les obres “Fantasia en fa menor, D 940”, de Schubert; “Ma mère, l’oye”, de Ravel, i “Concertino op. 94”, de Xostakóvitx. A la segona part, s’interpretarà el “Carnaval dels Animals” de Saint Saëns on actuaran amb LleidArt Ensemble, formació resident de l'Auditori. Aquesta part també anirà acompanyada per imatges animades creades per l'artista visual Sandra Albukrek.

El concert, organitzat per l'Ajuntament de Lleida en col·laboració amb l'Associació Música Clàssica Galícia i l'Auditori de Lleida, tindrà lloc a les 20 h. Preus de les entrades: 45 € (platea i amfiteatre) 40 € (laterals parells i senars). Durant les pròximes 48 hores, els promotors del concert de Martha Argerich i Pablo Galdo ofereixen un descompte especial d'un 25% per al públic general i un 30% per als amics de LaTemporada. D’aquesta manera, el preu de l’entrada general, amb el descompte especial, és de 33,75 euros i l’entrada per a Amic/ga de LaTemporada és de 31,50 euros.