El regidor de Joventut, Festes, Tradicions, Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, ha acompanyat el president del club, Enric Duch, a la qual s’hi han sumat els principals clubs de la ciutat, en la presentació d'aquesta iniciativa.

El Lleida Llista Blava fa una crida a omplir dissabte l’Onze de Setembre

Posa en marxa la campanya #jovincjoanimo en què també s’hi han sumat els principals clubs de la ciutat i l’Ajuntament de Lleida

La iniciativa, que inclou entrades a preus populars, es posa en marxa coincidint amb l’oportunitat que té l’equip lleidatà de fer història si es classifica per cinquena vegada consecutiva a la Final Four de la Europe Cup

Posa en marxa la campanya #jovincjoanimo en què també s’hi han sumat els principals clubs de la ciutat i l’Ajuntament de Lleida

La iniciativa, que inclou entrades a preus populars, es posa en marxa coincidint amb l’oportunitat que té l’equip lleidatà de fer història si es classifica per cinquena vegada consecutiva a la Final Four de la Europe Cup

El Lleida Llista Blava ha presentat aquest dimarts la campanya #jovincjoanimo amb l’objectiu de fer una crida a omplir dissabte el pavelló municipal Onze de Setembre. El regidor de Joventut, Festes, Tradicions, Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, ha acompanyat el president del club, Enric Duch, a la qual s’hi han sumat els principals clubs de la ciutat, en la presentació d'aquesta iniciativa.

L’objectiu de la campanya que ha impulsat el club és que la ciutadania conegui la importància d’un fet històric en l’esport de Lleida i doni suport a l’equip davant d’un dels partits més importants de la temporada com és classificar-se per cinquena vegada a la Final Four de la Europe Cup, de la qual el Lleida Llista s’ha alçat com a campió en tres ocasions.

Amor ha posat de relleu que “és important que els clubs de la ciutat facin xarxa i que tots donin suport a l’esport lleidatà, perquè és un orgull per a la ciutat que el Lleida Llista pugui tornar a fer història”. “Hem de veure els pavellons i els camps plens perquè els nostres equips sentin l’escalf de l’afició i darrerament molts clubs estan fent molt bona feina en aquest sentit”, ha destacat el regidor.

Per la seva banda, Duch ha explicat que dins d’aquesta campanya s’ha enregistrat un vídeo de diferents jugadors del Finques Prats Lleida per animar la gent a anar dissabte al pavelló i que “a partir d’avui difondrem per les xarxes socials”. A més, “vull agrair la complicitat dels presidents i presidentes de diferents clubs de Lleida per ajudar-nos perquè l’Onze de Setembre sigui una olla de pressió per a l’equip contrari”, ha destacat el president.

Així, els socis i les sòcies de la resta de clubs de la ciutat podran comprar la seva entrada a un preu especial de 2 € i totes aquelles persones que vagin al pavelló vestits amb els colors del club també tindran un preu reduït de 5 €. Els socis i les sòcies del Llista Blava, que ja tenen l’entrada gratuïta, podran convidar una altra persona per anar al pavelló. El partit és a les 20 hores i les taquilles de l’Onze de Setembre estaran obertes una hora abans.

El president del Força Lleida, Albert Aliaga; el president de l'Atlètic Lleida, Xavi Batalla; el vicepresident del Bàsquet Pardinyes, Berni Tamames, i la presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega, així com representants d’altres clubs de la ciutat, com el Lleida Esportiu, han assistit a la roda de premsa de presentació.

Duch ha afegit que “hem d’estar a l’alçada de la fita històrica que podem aconseguir aquest dissabte al vespre”. I és que si els del Segrià capgiren la eliminatòria de quarts de final contra el conjunt italià del Bassano, on a Itàlia es va perdre 2-1, serien l’únic equip que acumularien 5 entrades consecutives a la Final Four de la Europe Cup.

La campanya #jovincjoanimo també incideix en el mateix dia de partit. D’entrada s’ha fet una crida a nens, joves i famílies del club perquè facin de voluntaris aquest dissabte. Les seves tasques seran d’incentivar l’animació a la grada. En aquest aspecte cal remarcar que es comptarà amb persones reconegudes en l’animació dins del món de l’hoquei.

També s’ha fet una crida perquè la grada ja s’ompli i canti 30 minuts abans del partit, per tal d’animar als jugadors des de l’escalfament i, d’aquesta manera, podran participar en diferents sortejos: una samarreta del primer equip signada per tots els jugadors, un estic amb les mateixes firmes i una bufanda o carnet de socis vàlids fins a final de temporada.