Les famílies portaven les bosses amb els residus separats al centre, on els i les alumnes els pesaven i dipositaven als contenidors corresponents.

Els infants de l'escola Ciutat Jardí separen més d'una tona de residus per a promoure la recollida selectiva

El centre ha acollit una activitat d'educació ambiental amb la col·laboració de les famílies, que els ha permès aconseguir 303 euros en material escolar

El centre ha acollit una activitat d'educació ambiental amb la col·laboració de les famílies, que els ha permès aconseguir 303 euros en material escolar

L'escola Ciutat Jardí va acollir la setmana passada una activitat d'educació ambiental per a la millora de la recollida selectiva, que en aquest barri es du a terme mitjançant el model porta a porta.

L'acció es va dur a terme entre el 23 i el 27 de gener. Durant aquests dies, les famílies i veïns del barri van dur al punt de recollida les bosses de residus, prèviament classificades segons les fraccions de la recollida selectiva, en envasos, paper i cartró i vidre, durant les franges d'entrada i sortida del centre, de 8:45 a 9:15 h i de 16:15 a 16:45 h.

Els nens de sisè curs van ser els encarregats de dur a terme la recollida i pesatge de residus, anotant el nombre de quilos recollits i dipositant-los en els contenidors corresponents.

Durant tota la setmana, es van recollir un total de 1.214 kg de residus (254,19 d'envasos; 382,52 de vidre; i 577,59 de paper i cartró). En funció del volum de residus recollits, s'ha fet un retorn econòmic a l'escola amb diners per a material escolar, com més residus recollits, més diners en material per l'escola. Finalment, l'import que han aconseguit ha estat de 303,45 euros. L'activitat ha comptat amb la participació d'unes 400 persones, entre les famílies del centre i altres veïns i veïnes.