Els Reixos han visitat aquest migdia la planta de pediatria de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida..

Els Reixos reparteixen als infants ingressats a l'Arnau els regals que han deixat a Paeria

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha acompanyat Melcior, Gaspar i Baltasar en la visita d'aquest migdia al centre hospitalari perquè també hi arribi la il·lusió i la màgia d'aquest dia

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha acompanyat Melcior, Gaspar i Baltasar en la visita d'aquest migdia al centre hospitalari perquè també hi arribi la il·lusió i la màgia d'aquest dia

Ses Majestats els Reis d'Orient han deixat aquesta nit a la Paeria diversos regals per als infants que estan ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. L'alcalde, Fèlix Larrosa, ha acompanyat Melcior, Gaspar i Baltasar en la visita que han fet a la planta de pediatria, a la unitat de neonats i a l'àrea de maternitat per repartir els obsequis.

Després d'una nit intensa de Ses Majestats i els seus ajudants per lliurar els presents a totes les cases de la ciutat, els Reixos s'han atansat a l'Arnau per portar-hi la il·lusió i la màgia d'aquest dia festiu i han acompanyat una estona els nens i les nenes i les seves famílies, que han rebut amb ganes i emoció l'esperada visita dels Reis.

Larrosa i el regidor Xavier Blanco han felicitat el nou any als infants i les seves famílies i els han desitjat una ràpida recuperació, perquè aviat puguin estar a casa. Durant la visita, els han acompanyat el cap de guàrdia, el Dr. Felipe Sarró, i la supervisora d'Infermeria, Griselda Pitarch. El paer en cap ha agraït als professionals del centre el seu treball i la seva contribució perquè els infants tinguin la millor acollida i atenció en aquests dies, que són especialment emotius per a ells.

La visita a l'hospital lleidatà s'ha fet amb la complicitat de l'Associació de Reis Mags de Lleida, que acaba de complir vint-i-cinc anys.