Una de les il·lustracions de l'exposició d'Atenea Novella al LleidaJove.

Exposició de la il·lustradora Atenea Novella a LleidaJove

Les il·lustracions es podran veure a l'espai d'exposicions durant els mesos de juliol i agost

La mostra recopila l'obra que va realitzar durant l'Inktober, repte artístic viral

Les il·lustracions es podran veure a l'espai d'exposicions durant els mesos de juliol i agost

La mostra recopila l'obra que va realitzar durant l'Inktober, repte artístic viral

La il·lustradora Atenea Novella (@arteneaa a Instagram) exposa les seves obres durant els mesos de juliol i agost a l'espai d'exposicions de LleidaJove. En les seves il·lustracions l'artista fa un viatge entre la llum i la foscor, la impotència i la perseverança tot mostrant sentiments com la ràbia, la tristesa o la por. També reflexiona sobre l'amor, la vida i la mort.

L'exposició consta de 15 il·lustracions que va realitzar l'artista durant l'Inktober, un repte artístic viral que té lloc cada octubre sota el hashtag: #inktober per convertir l'art del dibuix en un hàbit.

Atenea Novella va estudiar el cicle superior d'il·lustració a l'EAM Leandre Cristòfol i ha participat en projectes com el Crea2, impulsats pel departament de Joventut Lleidajove, dissenyant souvenirs sobre Lleida. A banda de la seva faceta com a il·lustradora també s'expressa artísticament per mitjà de la poesia.

Les seves obres es poden veure a Lleidajove en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i les tardes de dilluns i dimarts de 16 a 20 hores.

La setmana del 12 al 18 d'agost LleidaJove romandrà tancada.

LleidaJove es troba al carrer la Palma, 6-10 i ofereix gratuïtament un espai d'exposicions obert a col·lectius o joves artistes que vulguin exposar la seva obra, així com suport per donar-la a conèixer al públic i als mitjans de comunicació.