El regidor d'Esports ha donat el tret de sortida a la cursa de 10 km.

Festa atlètica amb la 41a Pujada a la Seu Vella

Xevi Tomasa i Núria Trillo els més ràpids a recórrer el circuit de 10 km

Xevi Tomasa i Núria Trillo els més ràpids a recórrer el circuit de 10 km

Gairebé 600 esportistes han participat aquest matí en la cita atlètica de la Pujada a la Seu Vella que enguany ha celebrat la seva 41a edició. D’aquests, 364 ho han fet en la cursa de 10 km, mentre que altres 84 ho han fet a les curses infantils i la resta en la caminada, amb la qual s’ha obert la jornada.

Xevi Tomasa i Núria Trillo han estat  els més ràpids a recórrer el circuit de 10 km pels carrers de  Lleida, amb sortida i arribada a la plaça de la Sardana. Tomasa, de l’Ironwill Solideo, ho ha fet per davant de Roc Bellostas (Tri 4.40) i Muhammad Lamin Bah (AA Xafatolls)

Núria Trillo Prats, de l’AA Xafatolls, ha estat la primera atleta en la categoria de dones a travessar la línia de meta. Darrere seu ho han fet Eva Ledesma (Tri 4.40) i Paula Mata Mahiques (Peña Guara), per aquest ordre.

Els tinents d’alcalde Montse Pifarré i Paco Cerdà i els regidors d’Esports, Ignasi Amor, i Cultura i ciutat, Jaume Rutllant, han col·laborat amb els organitzadors de la trobada atlètica, donant el tret de sortida a les curses i lliurant els trofeus als primers classificats.