El regidor d'Esports, Jackson Quiñónez, amb els i les Premonitors de Lleure, el tècnic d'Educació, Francesc Jové, la tècnica de Joventut, Anna Parrado, i el monitor de lleure, Ramon Creus.

Finalitza el curs de Premonitors de Lleure amb una gimcana per als infants d'Estiu de Joc

L’activitat forma part dels itineraris formatius de les Regidories de Joventut i Educació

L’activitat forma part dels itineraris formatius de les Regidories de Joventut i Educació

Els premonitors i premonitores de lleure de les Regidories de Joventut i Educació han organitzat aquest matí al passeig central dels Camps Elisis una gimcana de cloenda del curs per als infants que participen a Estiu de Joc. La gimcana ha aglutinat diverses proves que els premonitors han organitzat durant la setmana. Els jocs i tècniques de dinamització, que han posat en pràctica per parelles, s'han desenvolupat amb l'objectiu de promoure els valors cooperatius i solidaris entre els més petits.

El curs, dirigit a nois i noies de 15 a 17 anys, ha tingut lloc els dies 1, 2, 3 i 4 de juliol al Mercat del Pla i forma part dels itineraris formatius de les regidories per incentivar les habilitats d'educador/a dels adolescents que hi participen i millorar a la vegada la seva inserció laboral. A més, també es tracta d'una preformació per tots els qui voldran esdevenir monitors en un futur. Aquest curs es complementa amb pràctiques voluntàries a entitats com la Fundació Aspros, Creu Roja i l'Associació Cultural l'Hangar, entre d'altres.

El regidor d'Esports, Jackson Quiñónez, hi ha assistit i ha animat als i les joves a seguir en el camí de l'educació tot felicitant la seva tasca.

Un cop acabada l'activitat, els infants d'Estiu de Joc s'han assegut a les escales de la porta principal dels Camps Elisis amb els i les Premonitors i han presentat una salutació que han preparat per a l’equip tècnic de la regidora responsable de l’activitat.

Tant els i les Premonitors de Lleure com els Esportius, que realitzen les pràctiques a Esportmania, rebran un diploma del curs en una festa que s'organitzarà al setembre.