Formació de l’IMO en manteniment d’ascensors per impulsar l’ocupació en aquest àmbit. El curs es fa a l'Escola del Treball..

Formació de l’IMO en manteniment d’ascensors per impulsar l’ocupació en aquest àmbit

S’imparteix aquest mes de juliol a l’Escola del Treball, amb la col·laboració del Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya

S’imparteix aquest mes de juliol a l’Escola del Treball, amb la col·laboració del Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí impulsa la creació d’ocupació en l’àmbit dels ascensors amb la formació bàsica de competències per exercir com a professional. La formació, amb una durada de 64 hores, es farà aquest mes de juliol a l’Escola del Treball i permetrà iniciar-se en l’ofici de manteniment d’ascensors. L’IMO duu a terme el curs amb la col·laboració del Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya i està finançat pel Servei Públic d’Ocupació.

La falta de professionals en el sector dels elevadors a la demarcació de Lleida és una realitat que afecta el creixement de les empreses del sector. Per aquest motiu, s’ofereix aquesta formació, que s’emmarca en un projecte innovador i experimental, que té per objectiu donar a conèixer oficis amb projecció de futur i bones condicions de treball, creant oportunitats laborals a persones que es troben en procés de recerca de feina o en millora d’ocupació.