Participació massiva a la reunió informativa sobre seguretat al barri de Ciutat Jardí.

Guàrdia Urbana i Mossos atenen conjuntament les consultes sobre seguretat del veïnat del barri de Ciutat Jardí

Les trobades es van iniciar a Quatre Pilans i a la Partida Montserrat i continuen, la setmana vinent, a Butsènit

Les trobades es van iniciar a Quatre Pilans i a la Partida Montserrat i continuen, la setmana vinent, a Butsènit

La tinenta d’alcalde, Cristina Morón, acompanyada de la regidora de barri, Begoña Iglesias, i del president de l’associació de veïnes i veïns, Ramir Bonet, ha assistit a la reunió informativa que fan conjuntament unitats especialitzades en seguretat ciutadana del cos de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Lleida per tal de parlar i aprofundir sobre dubtes i temes de seguretat que afecten, en aquest cas, el barri de Ciutat Jardí.

La sessió informativa, que ha comptat amb una notable participació del veïnat, està pensada perquè, de manera coordinada, tant la Guàrdia Urbana com els Mossos donin consells i recomanacions perquè la ciutadania tingui eines i informació per la seva seguretat i la dels seus domicilis. A més, s’ha volgut fer arribar un missatge de tranquil·litat al barri, explicar les accions policials que es duen a terme i resoldre dubtes i donar recomanacions per evitar furts o robatoris.

Aquestes reunions que ja s’han fet a Quatre Pilans i a la Partida Montserrat, seguiran la setmana vinent a la partida de Butsènit. Són fruit de l’acord al que va arribar l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, amb el comissari de la Regió Policial de Ponent, Josep Maria Estela, perquè representants dels dos cossos policials fessin aquestes accions conjuntes sobre seguretat a les diferents zones de Lleida.

Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana han informat sobre la intensificació de la vigilància que s’està fent al barri de Ciutat Jardí i l’Horta de Lleida i han explicat que mantenen contacte periòdicament per establir els controls i els reforços necessaris en operatius especials o, com en aquest cas, per tractar la seguretat d’alguna zona concreta de la ciutat.