La bandera de NNUU al pati del Palau de La Paeria.

Hissada de bandera de les Nacions Unides al pati del Palau de la Paeria

Amb motiu de l’aniversari de les Nacions Unides també s’il·luminarà de blau la façana de l’Ajuntament

Amb motiu de l’aniversari de les Nacions Unides també s’il·luminarà de blau la façana de l’Ajuntament

El Regidor de Cooperació, Jackson Quiñónez, acompanyat d’Antoni Blanc, president de l’Associació per les Nacions Unides a Lleida, participa en l’acte Institucional de commemoració del dia de les Nacions Unides amb la hissada de bandera al pati del palau de La Paeria, al matí, i amb la il·luminació, de color blau, de la façana de La Paeria i els ponts de la ciutat, al vespre.

Des de fa més de 15 anys, l’edifici de Paeria acull aquesta acció que recorda la celebració del Dia de les Nacions Unides i s’aprofita per a informar i conscienciar la ciutadana a través d’un  plafó amb la informació relativa a la Organització Internacional.

Un 24 d’octubre de 1945, va entrar en vigor la Carta de les Nacions Unides. Cada any, en aquesta data, es commemoren dos fets fonamentals. D’una banda, la tasca a favor de la pau, que duu a terme les Nacions Unides des de fa 77 anys, i, en segon lloc, la importància dels municipis, ciutats i pobles, en la concreció de la realització dels drets humans i la pau en tots els nivells.