Alumnes de l'Escola Municipal d'Art treballant en la decoració d'un armari de connexions a l'avinguda Joana Raspall.

Intervenció artística de la Fundació del Paisatge en mobiliari urbà

Una vintena d’alumnes del cicle d’Il·lustració de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol han actuat sobre quatre armaris de connexions elèctriques

Una vintena d’alumnes del cicle d’Il·lustració de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol han actuat sobre quatre armaris de connexions elèctriques

Una vintena d’alumnes de primer curs del cicle d’Il·lustració de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol han dut a terme una intervenció artística en quatre elements del mobiliari urbà de la ciutat, per encàrrec de la Fundació del Paisatge de Lleida, amb l’objectiu de millorar la imatge de la ciutat.

L’actuació s’ha fet en quatre armaris de connexions elèctriques i de gas situats al costat del Rectorat de la Universitat de Lleida; al carrer Jaume II, 17; a l'avinguda Joana Raspall, 10; i a l’avinguda Blondel, 70.

Cadascun d’aquests espais s’han tractat de forma individualitzada, tenint en compte també el seu entorn. Els motius triats han estat decoratius i de crítica social, mitjançant diferents tècniques i a partir de les mateixes idees i inquietuds de l’alumnat.

Els alumnes han fet un taller amb una part teòrica sobre intervencions artístiques urbanes, que ha comptat amb la participació de l’artista Juan López, i d’una part pràctica d’execució tècnica, amb el suport de l’artista lleidatà AKA Modesto.