La Jornada s'ha celebrat a la Casa de Fusta.

Jornada de networking dels coworkers de la Casa de Fusta amb empreses de Lleida

L’objectiu de la jornada és donar-se a conèixer i establir noves relacions laborals

L’objectiu de la jornada és donar-se a conèixer i establir noves relacions laborals

El regidor de Joventut, Educació i Ocupació, Xavi Blanco, ha assistit avui a la jornada de networking d’empreses de Lleida amb els coworkers de la Casa de Fusta per compatir experiències professionals.

Concretament, hi han participat els coworkers Albert Garrigó, Bandido Studio, Yolanda Minero, Carles Pedra i Victor Moré, que han presentat els seus projectes empresarials a empreses com Nayox, Copisteria Solé, Fundació Verge Blanca i els organismes i departaments municipals de Turisme de Lleida, IMO, Casal de la Dona i Joventut. D’aquesta manera s’han donat a conèixer i han establert noves relacions laborals.

Les empreses que avui han fet les presentacions en píndoles de 5 minuts es dediquen bàsicament al disseny gràfic, la fotografia, les xarxes socials i la producció audiovisual.

La Casa de Fusta és un projecte d’emprenedoria juvenil de l’Ajuntament de Lleida que pretén donar suport als joves que decideixen emprendre. Ubicada al carrer Cavallers, es tracta d’una sala autogestionada d’ús comú pensada perquè persones de 18 a 35 anys desenvolupin els seus projectes.