El protagonista d’aquesta història viu i treballa sota terra. S’ha creat un món on gaudeix de l’ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia.

Ka Teatre proposa donar valor a les petites coses a “Sota sola”

Espectacle inclòs en la programació “Amb la Tribu” de LaTemporada Lleida, diumenge, 29 de gener, a les 12 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador

Espectacle inclòs en la programació “Amb la Tribu” de LaTemporada Lleida, diumenge, 29 de gener, a les 12 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador

Ka Teatre proposa al públic un espectacle sobre la importància de donar valor a les petites coses del dia a dia. “Sota sola”, inclòs en la programació “Amb la Tribu” de LaTemporada Lleida, arriba al Teatre Municipal de l’Escorxador aquest diumenge, 29 de gener, a les 12 hores.

El protagonista d’aquesta història viu i treballa sota terra. S’ha creat un món on gaudeix de l’ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d’arreglar les sabates genera un canvi en les persones que les hi porten, i la seva passió i dedicació provoquen una transformació del món on vivim. Però les coses no seran del tot fàcils, perquè pel camí trobarà obstacles.

Les entrades (10 € general / 9  € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Cal recordar el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat.

A més, els estudiants de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es poden aplicar el 50% de descompte fent aquest tràmit online.