El perfil de l'Ajuntament de Lleida a Instagram.

L’Ajuntament de Lleida amplia la seva presència a les xarxes socials

La Paeria ha activat un perfil a Linkedin amb informació sobre oposicions i borses de treball, així com la difusió de les diverses licitacions públiques del consistori i altres notícies d’interès

La Paeria ha activat un perfil a Linkedin amb informació sobre oposicions i borses de treball, així com la difusió de les diverses licitacions públiques del consistori i altres notícies d’interès

L’Ajuntament de Lleida amplia la seva presència a les xarxes socials, amb l’activació d’un perfil a Linkedin amb informació sobre noves oposicions i borses de treball, així com la difusió de les diverses licitacions públiques del consistori municipal i altres notícies d’interès. Des de la seva activació fa unes setmanes, el nou perfil ja compta amb uns 1.230 seguidors i seguidores, majoritàriament de Lleida i rodalies, seguit per seguidors de l’àrea metropolitana de Barcelona i Madrid i Tarragona i rodalies. Cal destacar que, en les primeres setmanes de presència d’aquesta xarxa social, el perfil de l’Ajuntament de Lleida compta ja amb seguidors i seguidores d’Argentina, Holanda, Costa Rica, Anglaterra, Dinamarca, Mèxic, Índia, Franca, Alemanya, Estats Units, Marroc o Brasil, entre altres països.

La Paeria té presència, actualment, a Instagram, on té prop de 21.000 seguidors. Instagram és la xarxa social que ha registrat un creixement més exponencial des que es va posar en marxa el passat mes d’agost del 2018.

Twitter és la segona xarxa social pel que fa a nombre de seguidors, amb prop de 14.660. Facebook és la tercera xarxa amb més penetració, amb uns 10.550 seguidors i seguidores.

Segueixen, a més distància, el canal “La Paeria s’explica” a Telegram, que es va crear a mitjans de l’any 2020 i compta amb prop de 2.200 subscriptors. El canal de Youtube de l’Ajuntament de Lleida compta amb prop de 1.700 subscriptors. La Paeria també té presència al Flickr.