L’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya reforcen la seva col·laboració institucional per promocionar Lleida com a ciutat saludable.

L’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya reforcen la seva col·laboració institucional per promocionar Lleida com a ciutat saludable

Reunió a la Paeria entre l'alcalde i la secretària de Salut Pública de Catalunya

Reunió a la Paeria entre l'alcalde i la secretària de Salut Pública de Catalunya

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat de la regidora de Persones Grans, Salut i Consum, Anna Miranda, ha mantingut avui una reunió amb la secretària de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, Carmen Cabezas, amb l’objectiu de reforçar la col·laboració i la coordinació institucional en temes de salut a la ciutat.

El paer en cap ha destacat que la trobada ha servit per “promocionar i reforçar el concepte de Lleida com a ciutat saludable i ciutat propera als ciutadans i ciutadanes, un concepte que passa per tenir una ciutat endreçada, amb ombres, amb aigua de qualitat i amb espais i rutes saludables, entre altres qüestions”. També s’han tractat temes relacionats amb l’atenció sanitària als lleidatans i lleidatanes.

Per la seva banda, la secretària de Salut Pública ha explicat que, en el decurs de la reunió, s’ha abordat de quina manera les administracions públiques poden treballar per reduir els índexs d’obesitat infantil a la ciutat i la promoció de l’envelliment actiu i saludable entre la gent gran de Lleida.

Cal destacar que la Regidoria de Persones Grans, Salut i Consum de la Paeria ja es reuneix periòdicament amb el Departament de Salut a Lleida per promocionar i portar a terme activitats relacionades amb la salut a la ciutat.

La reunió ha comptat també amb l’assistència del director dels Serveis Territorials de Salut a Lleida i Gerent de la Regió Sanitària, Raül Llevot, el subdirector general de coordinació de Salut Pública, Xavier Llebaria, i la subdirectora Regional de la Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu i Aran, Mercè Bieto.