Imatge de la presentació del Punt d'Atenció de GlobaLleida, a Mercolleida..

L’Ajuntament de Lleida se suma a la xarxa de Punts d’Atenció de GlobaLleida

S’ubicarà a les dependències de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, a l’edifici Mercolleida. Se suma als 13 punts que ja s’han situat en diferents comarques de Lleida.

S’ubicarà a les dependències de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, a l’edifici Mercolleida. Se suma als 13 punts que ja s’han situat en diferents comarques de Lleida.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del president de la Diputació, Joan Talarn, han participat avui en la presentació de La Paeria com a membre de la xarxa de Punts d’Atenció de GlobaLleida.

El Punt d’Atenció de la ciutat de Lleida, que s’ubicarà a les dependències de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, a l’edifici Mercolleida, se suma als 12 punts que el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació ja ha situat en diferents comarques de Lleida.

Els punts d’atenció GlobaLleida actuen com a punt de referència de suport a l’empresa i l’emprenedoria de la ciutat. També esdevindran un nou punt de trobada i coordinació per al personal tècnic que treballa en els àmbits de l’empresa i l’emprenedoria, de manera que es puguin generar sinergies i complementarietats.

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha subratllat que “crec fermament en la suma d’esforços per impulsar el teixit empresarial i l’emprenedoria i la iniciativa que avui us presentem, en què hi participen els ens de promoció econòmica de la Diputació  i de la Paeria, és un bon exemple” i ha recordat que en l’actualitat “tenim iniciatives potents en marxa que han de transformar el nostre teixit econòmic: el Polígon de Torreblanca-Quatre Pilans o el nou sector comercial del Pla de l’Estació a les quals, els nous punts d’atenció permetran reforçar noves iniciatives empresarials presents i futures”.

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria, serà l’entitat responsable del Punt d’Atenció GlobaLleida a la mateixa ciutat de Lleida. Aquest nou punt se suma als dos altres que també s’han ubicat a la comarca del Segrià, a Torrefarrera i a les dependències de CEEILleida.

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha volgut remarcar que “el punt d’atenció és la materialització del nostre compromís pel desenvolupament econòmic de les comarques de Lleida. Per això, el model es replica a totes les comarques i es reforça al Segrià”.

Tots els Punts estan dotats de personal tècnic qualificat per oferir serveis d’assessorament i formació a empresaris i persones emprenedores i, també, per vehicular allotjament per a projectes empresarials. El servei preveu l’allotjament empresarial que es canalitzarà al Parc Agrobiotech i al Viver de l’FP situats al Turó de Gardeny. També La Casa de Fusta, l’espai de co-working per a creatius que està ubicat al carrer Cavallers.

Els Punts d’Atenció de GlobaLleida s’han creat per a optimitzar equipaments que es dediquen a la promoció econòmica i l’emprenedoria, estandarditzar els serveis que s’hi ofereixen i comptar amb la complicitat en xarxa de CEIs, Consells Comarcals i els ajuntaments de les capitals de comarca.