L’Ajuntament millora la informació sobre els serveis públics municipals

La web Paeria.cat fa públiques les dades sobre les comissions de seguiment dels àmbits de jardineria, neteja, aigua i clavegueram, transport urbà i, pròximament, també el de la zona blava

La web Paeria.cat fa públiques les dades sobre les comissions de seguiment dels àmbits de jardineria, neteja, aigua i clavegueram, transport urbà i, pròximament, també el de la zona blava

La web de l’Ajuntament de Lleida ha actualitzat el seu apartat d’informació sobre els serveis públics municipals amb les dades incloses en les comissions de seguiment de diversos grans contractes.

La tinenta d’alcalde de Bon Govern, Carme Valls, ha explicat que es tracta d’un compromís adquirit a la comissió de Transparència per tal de millorar en la informació a la ciutadania i oferir una visió global del funcionament de cadascun dels serveis municipals.

Actualment, s’hi inclouen les dades corresponents als serveis de jardineria, neteja, aigua i clavegueram i transport urbà. Pròximament, s’hi afegirà el de l’aparcament regulat amb zona blava.

La informació es pot consultar en l’apartat d’informació sobre els serveis públics municipals del Portal de Transparència i Dades Obertes de l’Ajuntament de Lleida.

Aquesta informació s’anirà actualitzant amb les dades de les pròximes comissions de seguiment dels diferents serveis. De fet, ja estan convocades les comissions per a fer balanç de l’any 2023. La pròxima serà la de l’aigua i el clavegueram, el 6 de febrer. Al març es farà la de jardineria; a l’abril, la de residus i neteja; al maig, la del transport urbà; i al juny, la de l’aparcament regulat.

En aquestes trobades hi participen tots els grups polítics i les empreses prestadores dels serveis d’aquests contractes, i es presenta un informe amb les principals característiques del servei, que es facilita a tots els membres de la comissió i que ara es farà públic a la web.