La presentació s'ha fet a la mateixa Escola d'Art Municipal, Leandre Cristòfol.

L’alumnat de l’Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol s’implica en la reforma del Casal de la Dona

Les propostes s'han presentat des del Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració de l’EAM 

Les propostes s'han presentat des del Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració de l’EAM 

La tinenta d’alcaldia de Polítiques Feministes, Carme Valls, ha assistit avui a la presentació de propostes que fa l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol per a la reforma de l’actual Casal de la Dona, a la Plaça dels Fanalets de Sant Jaume.

Les i els alumnes, com a pràctica lectiva, han realitzat diferents propostes de modificació dels espais interiors per a una millor prestació dels serveis que s’ofereixen des del Casal de la Dona. Així les coses, s’han presentat els treballs realitzats en base a imatges de la situació actual del centre i els projectes en renders en què es pot seguir l’evolució que seguirà la reforma dels diferents espais.

La proposta presenta una renovació dels espais amb materials com fusta i policarbonat per a espais diàfans i accessibles. La tinenta d’alcaldia Carme Valls ha destacat que “les i els alumnes del Grau han posat de manifest una sensibilitat específica per a renovar un espai municipal que un cop reformat podrà donar cabuda a altres usos i serveis”. Valls també ha subratllat que “la renovació és també una dignificació de l’espai on s’acull a dones que necessiten d’un suport específic i d’un tracte amb la calidesa que ofereix aquesta proposta de reforma”. En un parell d’anys, el Casal de la Dona, que es va crear l’any 2005, es traslladarà al nou equipament, la futura Casa Lila, a Balàfia.