L’Orfeó Lleidatà estrena l’espectacle “Mare Terra” aquest dissabte, 27 de maig, a les 19.30 hores, al Teatre de la Llotja.

L’Orfeó Lleidatà estrena l’espectacle “Mare Terra” aquest dissabte al Teatre de la Llotja

És el seu primer espectacle com a cor resident de l’equipament

És el seu primer espectacle com a cor resident de l’equipament

L’Orfeó Lleidatà estrena l’espectacle “Mare Terra” aquest dissabte, 27 de maig, a les 19.30 hores, al Teatre de la Llotja. La proposta, que pretén ser un clam per la lluita pel canvi climàtic, compta també amb la participació dels Cors Infantils i Joves de l’Orfeó, actors de l’Aula Municipal de Teatre, i amb la direcció escènica de Dani Coma.

L'espectacle, creat 100% a l'Orfeó, és la primera producció del nou director del Cor, Pol Pastor. Mitjançant la música coral contemporània, el públic veurà néixer i créixer la Terra i com l'ésser humà la destrueix a poc a poc. Finalment, les noves generacions ens donaran un cop de realitat per canviar el rumb del nostre planeta.

Amb la participació de tota la família Coral de l'Orfeó, “Mare Terra” fusiona diverses disciplines artístiques per crear un muntatge únic, innovador, espectacular i que apropa el cant coral a la societat actual.

És el primer espectacle de l’Orfeó Lleidatà com a Cor Resident del Teatre de la Llotja. La vinculació de l’Orfeó Lleidatà amb el Teatre de la Llotja s’ha anat consolidant els darrers anys, amb produccions anuals com l’exitós Christmas.cat, les produccions simfòniques ‘Carmina Burana’ o el ‘Requiem de Mozart’ amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, o la darrera producció ‘Dancing Vivaldi’ amb el PAR en Dansa de Terrassa i l’Orquestra Simfònica ‘Victoria de los Ángeles’.

La producció és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Lleida, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Supermercats Plusfresc, la Fundació ICG, Sistemas Digitales Ricoh i Gabinet Casas. Compta amb la col·laboració del Teatre de la Llotja de Lleida, l’Aula Municipal de Teatre, els Ajuntaments d’Alcoletge, Alpicat, Puigverd de Lleida i Torrefarrera, i del Col·legi Sagrada Família.

El preu de l’espectacle és 18 € l’entrada general, 15 € l’entrada anticipada i 12 € preu grups (a partir de 10 persones) i 3 € preu social Apropa Cultura.